Oμάδα ενδυματολόγων για την ταινία

  • 0
Μπορεί σε κάποιον η επιλογή των ρούχων για μία ταινία να φαίνεται σαν κάτι απλό, όμως έχει πολλές απαιτήσεις. Τα ρούχα που επιλέγει ο ενδυματολόγος πρέπει να ταιριάζουν στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κάθε ήρωα, να είναι σύμφωνα με την εποχή που εκτυλίσσεται η υπόθεση, αλλά και να δείχνουν όμορφα στο κάθε πλάνο. 

Όπως καταλαβαίνετε ο ενδυματολόγος, πρέπει να συνεργαστεί με αρκετά πρόσωπα της παραγωγής: με το σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς, το διευθυντή φωτογραφίας, αλλά και τον σκηνογράφο. 


Έτσι η ομάδα μας είχε πολύ δουλειά να κάνει...συνεργάσθηκε με τους δασκάλους και τη θεατρολόγο του σχολείου και μετά από πολλές συζητήσεις κατέληξε σε οριστικές επιλογές.




ενημερώσαμε  τους  γονείς  για  το τι περίπου θέλουμε  και  οι πρώτες  σακούλες  με τα ρούχα  άρχισαν να  καταφθάνουν


σε  μια  εβδομάδα  και τα  42  παιδιά  φέραμε  τα  ρούχα  και τα  αξεσουάρ η  επιλογή ξεκίνησε   και ορισμένοι  ρωτούσαν  ΄΄ Εγώ  θα  φορέσω  αυτά τα  ρούχα; ΄΄
τα  κορίτσια  μάλλον  το διασκέδαζαν  

 ενώ  έπαιρναν  και  τις  ανάλογες  πόζες...βγήκαμε  και  στην αγορά  για  υφάσματα  και τα  ρούχα  των πρωταγωνιστών  ...τελικά  το να  είσαι  ενδυματολόγος  δεν είναι  καθόλου  εύκολη υπόθεση..


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου